Banket hotela Tamiš

Dizajneri izuzetnih trenutaka i događaja po meri

Gostoprimstvo je umetnost, kao i veličanstvena tradicija bez improvizacije.
U Hotelu Tamiš, fokusiramo se na kreiranje autentičnih i relevantnih događaja po meri.
Ne plašimo se da skrenemo sa utabanih staza ako nam to omogućava da unapredimo uslugu u skladu sa potrebama naših klijenata. Naša strast prema vrhunskoj usluzi je ono što nas pokreće. Zahvaljujući talentu profesionalaca stvaramo atmosferu koja izaziva zadovoljstvo i emocije. Od sale za sastanke do svadbene dvorane gde su se generacije okupljale da slave u najlepšim salama Banata i Pančeva. Sa najboljim timom koji će vas podržati u svakoj fazi, Hotel Tamiš je tu da stvori vaš savršeni trenutak – u bilo kom obimu i obliku. Naša misija je da pretvorimo najsloženiju logistiku u elegantno orkestriran balet. Uvek sveže, uvek po meri, uvek bez greške.

Tim

Radoznali, strastveni i pioniri u mnogim prilikama, obraćamo veliku pažnju na vaše potrebe i vodimo računa o svim malim detaljima iza kulisa koji čine sjajne događaje. Pažljivo vas  slušajući, nastojimo da razumemo ne samo vaše težnje, već i ciljeve koji su vam važni i koji će voditi naše razmišljanje. Sa zadovoljstvom prihvatamo vaše vrednosti i činimo ih našim, jer je naša jedina misija da obezbedimo često neočekivani, ali uvek nezaboravni događaj.

Banket Sala Pupin 

Banket sala Pupin se nalazi u prizemlju Hotela Tamiš, do dvorane se dolazi sa bočnog parkinga do ulaza.
Uredjena je u klasičnom enterijerskom stilu, opremljena modernom dekorativnom rasvetom, i zvučnim sistemom.

Površina Banket sale Pupin je 640m2 i kapaciteta do 460 mesta. Sala ima mogućnost fuzije sa barskim prostorom za slučaj većeg broja gostiju. Ovako spojeni prostori čine funkcionaknu celinu za 540 osoba u luksuznoj postavci sa okruglim stolovima za 8 i 12 osoba.

Banket sala Vajfert

Banket sala Vajfert se nalazi na galeriji Hotela Tamiš, enterijerski modernog stila i površine 550 kvadrata.

U luksuznoj postavci sa okruglim stolovima primi do 350 gostiju. Ovu dvoranu odlikuje otvoreni prozračni prostor bez stubova. U osnovnoj postavci su okrugli banket stolovi za 8 i 12 osoba, Dvorana je prilagođena organizaciji konferencija, seminara i predavanja.

Banket sala Kolarac

Banket sala Kolarac se nalazi se na galeriji Hotela Tamiš, površina Banket sale Kolarac iznosi 320m2 i kapaciteta do 200 mesta u luksuznoj postavci sa okruglim stolovima za 8 i 12 osoba. Kolarac sala poseduje terasu sa kapaciteta do 50 mesta.

Banket sala Kolarac je povezana stepeništem sa dečijom igraonicom i omogućava organizaciju raznih svečanosti.

Conference sala

Conference sala se nalazi na galeriji Hotela Tamiš, površina Conference Begej je površine 50m2, kapaciteta do 40 mesta u class room postavci. Ovaj prostor opremljena je savremenim A/V sistemom, pogodan je za različite postavke i prvenstveno je namenjen kompanijama.

Vip salon za sastanke

Luksuzan prostor savršen za poslovne sastanke nalazi se na Vrhu Hotela Tamiš.

Izlaz na dve terese gostima omogućava predah izmedju sastanka i jedinstven pogled na grad.

Prostor je opremljen udobnim kožnim nameštajem, A/V opremom i poseduje sopstvenu kuhinju i toalet, Ukupna površina ovog jedinstvenog prostora je 90m2.

JOIN US

Click or drag a file to this area to upload.
Molimo vas da pošaljete CV sa slikom! Maksimalna veličina fajla je 4 MB.

Superior soba

Apartman

Junior apartman

Standardna soba